Akreditace novinářů - důležité pro média !

Napsal uživatel Danda dne Út, 27.10.2009 - 09:33

Vážení přátelé novináři a žurnalisté, jelikož o Smíchovský festival alpinismu je již měsíc před akcí velký zájem a kapacita Národního domu je omezená, musíme vaši účast podmínit akreditací. Z důvodů zajištění pořádku a hladkého průběhu celé této mezinárodní akce bude přístup do prostor Národního domu na Smíchově ve dnech 20. - 22. 11. 2009 umožněn pouze na základě řádně vyplněného a včas zaslaného AKREDITAČNÍHO LÍSTKU. Upozorňujeme předem, že vstup na průkazy novinářů ani na jiné druhy průkazů nebude povolen.
Žádáme proto všechny z ty vás, kteří se mají zájem této akce zúčastnit a o akci informovat, o včasné vyplnění AKREDITAČNÍHO LÍSTKU. Každý z vás, kdo včas správně a řádně vyplněný AKREDITAČNÍ LÍSTEK zašle - nejpozději do 18. 11. 2009, obdrží od organizátorů zdarma VSTUPENKU PRO NOVINÁŘE. Upozorňujeme, že počet VSTUPENEK PRO NOVINÁŘE bude omezen.
Předpokládáme, že ti z vás, kteří se festivalu zúčastní, budou své čtenáře, posluchače a diváky o akci včas a v plném rozsahu aktuálně informovat.
Srdečně vás zveme do Národního domu na Smíchově na Smíchovský festival alpinismu - Setkání osobností 2009 a těšíme se na spolupráci s vámi.

Zde si stáhněte "AKREDITAČNÍ LÍSTEK".

alt