Veletrh, výstavy při MFA 2022

Napsal uživatel oj dne Čt, 29.09.2022 - 14:04

I na letošním festivalu alpinismu proběhnout prezentace některých zahraničních a domácích partnerů – bude se jednat jakousi diskuzní tribunu vystavovatelů z mnoha firem z oblasti cestovního ruchu, volnočasových aktivit a outdooru s návštěvníky festivalu. Svou účast již potvrdilo již potvrdili zástupci ze Slovinska (Planinska zveza Slovenije, Občina Jezersko, Region Kamnické a Savinjské Alpy, Turistický svaz Slovinska) a Rakouska (Rakouský Alpenverein, Kulturní fórum Rakouska, Tyrolsko, Východní Tyrolsko, Region Kitzbühel), v jednání je účast i dalších zájemců z obou sousedních zemí.
Účast na festivalu již potvrdilo i několik domácích výrobců a distributorů outdoorového vybavení (Rock Point, VertOne, YATE, Prosport-Löwa, Swarowski Optik CZ), probíhají jednání i s dalšími partnery.
Stejně jako v minulosti i na letošním MFA PRAHA 2022 budou představeny zajímavé výstavy. Kompletně připravena je již expozice o historii chaty Češka koča a o partnerství a přátelství českých a slovinských alpinistů a turistů, které začalo na konci 19. století.

Festival alpinismu